Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Проте є кадри, які співачка воліє не викладати, і їх можна знайти на закритій сторінці старшого брата Тіни Станіслава.

Про нього артистка розповідає мало, та й сам чоловік старається вести непублічне життя та не потрапляти під софіти слави зіркової сестри.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що Станіслав одружений та має доньку. Чим він займається та де мешкає - Тіна не розповідає. В своєму Instagram чоловік виклав фото Кароль із племінницею, яку звуть Веста.

Зазначимо, що Станіслав часто публікує її світлини, підписуючи їх найтеплішими словами.

Нагадаємо, Тіна Кароль проігнорувала і відвернулася від Лесі Нікітюк: "Зір -100". У ньому, як видно, взяли участь Тіна Кароль, співачка Tayanna і Катерина Кухар.

Як повідомляв "Знай.ua", "Один кекс...": Тіна Кароль отримала пропозицію Поплавського стати професором університету культури

Знай.ua писав, учасникам Тіни Кароль на "Голос країни" пророкують перемогу: хто представить співачку в півфіналі. Виконавицю представить диспетчер далекобійників Катерина Гладій, яка виступить разом з лідером групи "Друга ріка" Валерієм Харчишиним.