На Львівщині у місцевому магазині жителям продали хліб з комахою всередині.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний список".
Так, стало відомо, що на Львівщині містянам продали бутербродний батон у середині якого був комар. Зазначимо, що комаха була всередині одного зі шматочків батона. Імовірно вона потрапила туди, коли замішували тісто. Варто зазначити, що цей батон був від Меденицької пекарні, що на Львівщині.

Фото:  "Чорний список"
Фото: "Чорний список"

"Батон бутербродний" от #Меденицька_пекарня с комариком в середині", - сказано у повідомленні Телеграм-канал "Чорний список".

Фото:  "Чорний список"
Фото: "Чорний список"

Варто зазначити, що у Меденицькій пекарні ніяк не відреагували на цей інцидент та не пояснили, як же комар міг потрапити у готовий батон.

Скріншот допису
Скріншот допису

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.