Популярний український актор Тарас Цимбалюк, який став відомим завдяки ролям у серіалах "Кріпосна" та "Спіймати Кайдаша", має багатотисячну армію шанувальників. Тому він з задоволенням ділиться з ними новими світлинами чи подробицями з життя у своєму Instagram.
Цього разу Тарас Цимбалюк на своїй сторінці в Instagram вирішив показати своїм підписникам, як виглядав кілька років тому. Актор показав світлини, які буди зроблені у 2017 році.

Тарас Цимбалюк, фото з instagram
Тарас Цимбалюк, фото з instagram

Варто зазначити, що на опублікованих фото важко впізнати вже звичний образ Цимбалюка, який полюбився українцям. Все через те, що кілька років тому артист носив зовсім коротку зачіску. Зараз фанати актора вже звикли до чубчика, яки став візитівкою Тараса.

Тарас Цимбалюк, фото з instagram
Тарас Цимбалюк, фото з instagram

Проте користувачам мережі припав до душі й такий образ улюбленого актора і вони прийнялися залишати для нього комплімент у коментарях під фото.

"Боже, який красень😍😍😍❤️Вам Тарасе такий стиль дуже пасує🔥🔥🔥", "Ви мені чимось з Каднаєм схожі...", "Ось найкраща зачіска", "На цьому фото навдивовижу схожі з Батиревим)))", "Ой, якось несподівано, но дуже гарно.🤔🤗🤗🤗💖💖💖💖💖", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше повідомляли, зірка "Кріпосної" Цимбалюк поскаржився на самопочуття і засвітив малюка: "Схожі".

Як повідомляв Знай.uа, після безсоромних українок у Дубаї застукали голим зірку "Кріпосної" Тараса Цимбалюка.

Знай.uа писав, зірка "Кріпосної" Цимбалюк вирушив під Пальми зі спекотною блондинкою: "Потусити".