У вівторок, 13 квітня, до Львова прямо з Харкова евакуювали шістьох військових. Всі вони будуть перебувати у Військово-медичному центрі.

Як повідомили в прес-службі командування медичних сил ЗСУ, перед польотом стан всіх пацієнтів стабілізували, хоча двох лікарі оцінюють як "важких".

Серед них - троє поранених, двоє з травмами і один хворий.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Летіли українці на реанімаційно-операційному літаку Повітряних Сил ЗСУ Ан - 26»ВІТА". Літак приземлився в аеропорту "Скнилів".

Тут усіх військовослужбовців перемістили на спеціалізований транспорт і перевезли до Львівського Військово-медичного центру, де вони вже пройшли діагностичне обстеження для проходження другого етапу лікування.

Нагадаємо, раніше Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"

Як повідомляє портал Знай.ua, Коронавірус з новою силою атакує харків'ян, медики приголомшили правдою: "швидше вмирають"

Також Знай.ua писав, що У Франківську померла медсестра, яка врятувала сотні життів: "ти була ангелом у білому халаті".