Небайдужі люди розшукують родичів волинянина, який опинився у Польщі без грошей.

Про це повідомили у спільноті "Новини Та оголошення Ратне Заболоття".
Так, стало відомо, що просять знайти родичів чоловіка, який невідомо як потрапив до Польщі. Він немає з собою ні грошей, ні телефону.

Просять впізнати волинянина, який опинився в Польщі
Просять впізнати волинянина, який опинився в Польщі

Варто відзначити, що чоловіка звати Денисюк Віталій, він народився 24 червня 1978 року на Волині. Наразі знаходиться у місті Груєц й не знає як туди потрапив. При собі він немає грошей, телефону та навіть взуття.

"Можливо, хтось його знає або розшукує. Не будьмо байдужими", – йдеться у дописі.

Уважно придивіться до фото, можливо ви знаєте цього чоловіка чи його родичів, то прохання допомогти йому у скрутному становищі.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.