На в'їзді до Кропивницького невідомі частково демонтували стару назву"Кіровоград".
Про це повідомляє Телеграм-канал "Україна в шоці".
Так, стало відомо, що в Кропивницькому на в'їзді в місто тепер видніється напис Кіров гад". Виявилося, що невідомі частково демонтували стару назву "Кіровоград".

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто нагадати, що ще п'ять років тому Кіровоград перейменували на Кропивницький. Сучасну назву місто отримало 14 липня 2016 року на честь українського письменника і драматурга Марка Кропивницького.

Фото: Телеграм-канал "Украина в шоке"
Фото: Телеграм-канал "Украина в шоке"

Місто було перейменоване, оскільки колишня назва Кіровоград (на честь радянського політичного діяча С.М. Кірова) підпадала під дію Закону України "Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів і заборону пропаганди їх символіки".

Нагадавши, газові протести переросли в бунти-Кабмін почув гнів українців: "Так не дешевше..."

Як повідомляв портал "Знай.ua" , "крижаний апокаліпсис" у Києві викликав масові протести: "в автобусі -5 і легкий вітерець!"

Також, "Знай.ua" писав, львів'яни в лютий мороз оточили ОДА, пахне газом і люттю: "звідки такі тарифи?"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще