Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор" часто роздає українцям поради щодо етикету.
Цього разу Ольга Фреймут на своїй сторінці в Instagram розповіла, як правильно чухатися у присутності інших.

Ольга Фреймут, скріншот із відео
Ольга Фреймут, скріншот із відео

Так, Ольга Фреймут зазначила, якщо вам раптом закортить почухатися на людях, доведеться терпіти. За словами Фреймут справжні леді мають робити це лише на самоті. Якщо ситуація вже критична або вас вкусив комарик, то можна почухатися непомітно, вдаючи нібито поправляєш пасмо волосся.

Ольга Фреймут, скріншот із відео
Ольга Фреймут, скріншот із відео

"Чи можна чухатися на людях? Ні. Навіть, якщо вкусив комар, не варто шкребтися при всіх. Краще непомітно почухатися, наприклад жестом, наче поправляєш локон", - зазначила Ольга Фреймут.

Варто нагадати, що Ольга Фрейму пояснила, як правильно висякати носа, а також, як поводитися у деяких не надто приємних ситуаціях.

"Перше, за столом точно не шмаркаємо. Друге, точно не в полотняну серветку. Якщо вже так сталося, що вам треба почистити носа, тоді робимо це, тоді встаємо з-за столу, йдемо до вбиральні, миємо руки і повертаємося без серветки", - зазначила вона.

Нагадаємо, Ольга Фреймут розстебнула ґудзики і показала, як правильно фотографуватися: "Над прірвою і на даху". Ольга Фреймут поділилася правилами етикету, які стосуються фотографій

Як повідомляв портал "Знай.ua", ніжна Оля Фреймут показала інтим з чоловіком: "Неймовірно". Ольга Фреймут показала романтичні моменти з чоловіком

Також "Знай.ua" писав, що Оля Фреймут показала дещо апетитне і заборонила торкатися: "Не мацаємо". Оля Фреймут встановила нову заборону