У Львові через складну епідеміологічну ситуацію загальний локдаун продовжили до 19 квітня, проте карантинні обмеження можуть послабити для шкіл, ринків та літніх майданчиків.
Про це під час брифінгу за підсумками міської комісії з питань ТЕБ і НС 8 квітня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
Так, стало відомо, що 13 квітня комісії з питань ТЕБ і НС планують розглянути можливість часткового послаблення карантину у Львові. Зазначимо, що це стосується лише навчання початкової школи, роботи непродовольчих ринків і відкриття літніх майданчиків.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

Зазначимо, що станом на 8 квітня на коронавірус на Львівщині захворіли 113,4 тис. мешканців, із них 2,8 – померли, а 83,5 вилікувались.

Варто нагадати, що жорсткий карантин у Львові запровадили з 19 березня й триватиме він щонайменше до 19 квітня. Через обмеження у місті зачинені ресторани, кафе, ТРЦ, заклади культури, школярів відправили на дистанційне навчання, а громадський транспорт курсує в режимі спецперевезень.

Нагадаємо, залишений вдома котик Фу Фу розплакався, почувши голос господині: за нього переживає весь Інтернет.

Як повідомляв портал Знай, в українському екопарку вперше народилося оленя, яке гавкає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також портал Знай писав, що малюк з унікальною мутацією спантеличив лікарів: шість крихітних лапок і два хвостики.