У Львові розшукують безвісти зниклого неповнолітнього хлопця, який вийшов з дому та не повернувся.
Про це повідомляє поліція Львівської області.
Так, стало відомо, що відділом поліції № 3 Львівського районного управління поліції ГУНП у Львівській області розшукується неповнолітній Білецький Андрій Андрійович. Відомо, що юнак 2006 року народження вийшов з дому у середу, 7 квітня близько 19:00 год. та не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон хлопця відімкнений.

Білецький Андрій , фото Варта-1
Білецький Андрій , фото Варта-1

Особливі прикмети зниклого: на вигляд 14 років, зріст – 165 см, повної тілобудови, очі зелені, волосся середнє, темний шатен. На момент зникнення хлопець був одягнений у спортивний костюм чорного кольору, із полосками червоного кольору, біло-чорно-червоні кросівки та сіро-синю балонову куртку з капюшоном.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за номером телефону 0673535804. Важлива будь-яка я інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.


Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще