Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала широку популярність завдяки програмі "Ревізор". За життям теледіви зараз з задоволенням слідкують тисячі людей.
Тому Фреймут досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут зірка ділиться новими світлинами та різноманітними подробицями з життя.
Цього разу Ольга Фреймут опублікувала ніжне фото зі своїм чоловіком. На фото тендітна телезірка позує в обіймах свого чоловіка. Володимир Локотко ніжно притиснув до себе свою кохану дружину та поцілував її у чоло та подарував оберемок квітів.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото instagram
Ольга Фреймут з чоловіком, фото instagram

" Ніжні моменти...", - так Ольга Фреймут підписала опубліковане в Instagram ніжне фото з коханим чоловіком.

Користувачам мережі дуже сподобалася фотографія Ольги Фреймут та її чоловіка і вони прийнялися залишати компліменти для пари.

"Яке гарне фото ❤️", "Бережіть кохання, бо зурочать", "Чб фото, то 💔💔💔💔", "Гарно😍", "красиві такі", "Ви дуже гарна пара і дуже схожі. Щастя вам ❤️❤️❤️", "Повна гармонія💕", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".