У Польщі на заробітках раптово помер молодий чоловік. В українця залишилося двоє діток.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомила дружина померлого Повшак Галина.

Так, стало відомо, що у Польщі помер 33-річний заробітчанин. У чоловіка залишилася дружина та двоє маленьких дітей.

У Польщі помер українець, фото з фейсбук
У Польщі помер українець, фото з фейсбук

"Помер мій чоловік, татко моїх діток яку всю свою любов віддавав для сім'ї, важко працював, щоб ми мали все. Йому було лише 33 роки все життя по переді, але Бог забрав його. Я сама залишилася в Польщі з двома дітьми і не в силі зібрати сама кошти, щоб перевести його тіло додому", - зазначила жінка.

Дружина заробітчанина не може самостійно зібрати гроші аби перевезти тіло чоловіка на батьківщину, тому вона звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти. Адже ціна перевезення тіла складає від 1000-2000 євро, що є непосильною сумою для жінки.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Приватбанк
5168757409646454
Повшак Галина Степанівна

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.