У популярному українському супермаркеті українець купив філе оселедця, а по приходу додому виявилося, що риба зіпсована.
Про це повідомили в Телеграм-каналі "чорний список".
Так, стало відомо, що в неділю, 21 березня в Дніпрі українець купив філе оселедця. Відзначимо, що по приходу додому виявилося, що риба зіпсована і має явний запах протухлої риби. Зазначимо, що чоловік придбав рибу в супермаркеті мережі Сільпо, який розташований на вулиці Юрія Кондратюка, 4.

Скріншот
Скріншот

Варто відзначити, що чоловік попрямував в магазин, щоб розібратися і повернути гроші за зіпсований товар. Але йому так, ніхто і не пояснив, як же зіпсований товар потрапив на прилавок.

"Повернення грошових коштів було здійснено відразу і беззастережно. Але незрозуміло, з якої причини зіпсований товар потрапив на прилавок і здійснювався продаж такого товару", - сказано в повідомленні Телеграм-каналі "чорний список".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, натуральне молоко або підробка? Як в домашніх умовах перевірити якість важливого продукту

Як повідомляв Знай, Хмельницький ринок потрапив на олівець Єврокомісії за фальсифікат

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Знай писав, На Тернопільщині злетіли ціни на картоплю, надія тільки на городи