Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька привітала з Днем народження свого друга, танцюриста Олександра Лещенка. Відповідні знімки вона опублікувала на сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Народитись в день театру - це знаково! Будь щасливим! Ну, і нехай здоров’я ніколи не підводить», - написала під знімком Вітвіцька.

«Як тобі гарно в цьому помаранчевому пальто і сукні! Хлопець – вогонь! Вітання!», - захоплено коментують знімок українці.

«Вітаю Сашка з Днем Народження!», - пишуть ті, хто знайомий із довготелесим красунчиком ближче.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Як завжди - яскрава дівчина», - не втримуються від компліментів фанати телеведучої.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала стрункі ніжки у ботфортах і налякала українців: "Така худа..." Улюблениця мільйонів українців виглядає не надто здоровою, і не на жарт стривожила людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті: "Обожнював відвідувати..."

Також, "Знай.uа" писав, що містична Аліна Гросу розпустила пухнасті крильця: "Незліченна безліч"