Серед мешканців Сокальщини шириться фото місцевого "слуги народу" Юрія Камельчука, яке радять показувати поліцейським у разі виписування штрафу.

Зокрема, про це пишуть учасники Facebook-спільноти "Підслухано у Сокалі".

"Шановні мешканці Сокальщини! Всю територію Львівщини додали до “червоної зони” Ковід 19. Коли до вас будуть підходити працівники поліції і зобов’язувати вас носити маску показуйте їм це фото. На цьому фото Юрій Камельчук, 23.03.2021 в приміщенні міської ради публічно демонструє, що медичну маску носити не обов’язково", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тим часом неабиякий скандал розгорівся в приватній тернопільській клініці, де одна з відвідувачок навідріз відмовилася вдягати захисну маску, а пізніше привела з собою групу людей, які зробили те ж саме.

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині розкопали нічний кошмар Гітлера

Як повідомляє портал Знай.ua Тернополянин знайшов "Золоте" хобі на пенсії і заробив півтора мільйона, головне-бажання

Також Знай.ua писав, що У вікнах Кам'яниці з драконами спить цілий світ: у Києві фасад покинутої будівлі перетворили на галерею.