Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька, останнім часом досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут зірка ділиться новими світлинами чи подробицями з життя. А у розділі stories показує українцям своє реальне життя.

Так, цього разу в Instagram у розділі stories Соломія Вітвіцька опублікувала коротеньке відео. На ньому видно, як радісна телеведуча кружляє під сніжком, який випав наприкінці березня. На відео зірка виглядає дуже щасливою та щиро радіє снігу.

Сломія Вітвіцька, скріншот storie
Сломія Вітвіцька, скріншот storie

"Я кайфую", - зазначила Соломія Вітвіцька в опублікованому відео.

Сломія Вітвіцька, скріншот storie
Сломія Вітвіцька, скріншот storie

Для прогулянки під сніжком телеведуча обрала дуже жіночний образ. Соломія Вітвіцька одягла сукню кольору хакі та пальто бежевого кольору. Аби зробити свій образ більше елегантним Вітвіцька доповнила його коричневою сумкою.

Нагадаємо, раніше розлучена Соломія Вітвіцька дивиться вечорами саму себе: невже настільки самотня. Ведучій, мабуть, зовсім нудно довгими весняними вечорами. Інакше як пояснити те, що вона проводить їх перед телевізором, слухаючи саму себе.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє портал Знай розквітла після розлучення Соломія Вітвіцька загубилася в півоніях: "загадкова". Соломія Вітвіцька підкорила українців чуттєвими кадрами

Також Знай писав, що розквітлу після розлучення Соломію Вітвіцьку засипали несподіваними пропозиціями:"я б одружився". Фанати засипали розведену Вітвицьку несподіваними пропозиціями.