Ірина Федишин - відома українська співачка, яка веде активну гастрольну діяльність. Аби підтримувати свою популярність зірка частенько тішить фанатів новими хітами чи відеороботами. Так, у Федишин нещодавно вийшла нова авторська пісня під назвою "Обійми".
Та попри це, Ірина Федишин встигає навіть брати участь у різноманітних телешоу. Цього разу на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram співачка показала, як готується до зйомок.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

На опублікованому відео видно, як кілька людей метушаться навколо співачки, аби підготувати її до зйомок і зробити розкішний образ. У цей момент сама ж Федишин вчить слова, аби зйомки шоу пройшли ідеально.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Як то добре, коли є люди, які тебе намалюють, причешуть, одягнуть, підберуть аксесуари ..., а за цей час можна вивчити текст для зйомки 👀 )))", - так Ірина Федишин підписала опубліковане відео.

Фото зі сторінки Ірини Федишин
Фото зі сторінки Ірини Федишин

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин розповіла, як мало не позбулася матері: "Наша сім'я збереглася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин у пікантній сукні зачарувала новою піснею.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".