Відома українська співачка Ірина Федишин зараз активно взялася за розвиток своєї кар'єри. Тому зірка часто тішить своїх фанатів новими хітами чи відеороботами.

Так, нещодавно Федишин презентувала свою нову композицію під назвою "Обійми", яка вже полюбилася фанатам співачки. Попри таку творчу зайнятість в Ірини Федишин вистачає ще й часу на свій Instagram. Тут вона ділиться з підписниками новими світлинами, подробицями з життя чи порадами.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Цього разу зірка опублікувала свої роздуми про те, що кожна жінка чи дівчина у душі принцеса, яка хоче романтики та ніжності.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Кожна дівчина у душі принцеса 👸 І хоча принцеси бувають різними ), але все одно, жіноча природа потребує ніжності, легкості, романтики 🥰 ", - зазначила Ірина Федишин.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Також популярна співачка оприлюднила коротеньке відео з презентації своєї пісні "Обійми", де вона позує на камеру у розкішній білій сукні зі шлейфом. Свій образ Ірина Федишин доповнила ніжними локонами та туфлями на високих підборах у тон сукні.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин розповіла, як мало не позбулася матері: "Наша сім'я збереглася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин у пікантній сукні зачарувала новою піснею.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".