Популярна українська актриса Ольга Сумська, яка отримала широку впізнаваність завдяки ролі Роксолани навіть зараз не втомлюється тішити своїх фанатів новими ролями у кіно чи театрі. Також зірка часто бере участь у різноманітних телешоу.

Окрім цього у зірки ще вистачає часу на свій Instagram, тут артистка ділиться з підписниками новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами. Цього разу Ольга Сумська на своїй сторінці у розділі stories оприлюднила архівний знімок.

Ольга Сумська, фото instagram
Ольга Сумська, фото instagram

На фото актриса позує на фоні вулиці. Зірка обрала досить романтичний образ, вона одягла білий жакет та обрала чорне контрастне намисто. Свій образ молода Ольга Сумська доповнила ніжним макіяжем та розкішними світлими локонами.
До слова, Ольга Сумська показала фанатам свій неймовірний образ. Актриса нарядилася для зйомок на телеканалі "Інтер". Зірка одягла розкішний брючний костюм червоного кольору, який вдало підкреслив струнку фігуру актриси.

Ольга Сумська, скріншот stories
Ольга Сумська, скріншот stories

Нагадавши, Ольга Сумська політає на мітлі над Одесою. На цей раз актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Як повідомляв портал Знай.uа , Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани. Ольга Сумська опублікувала кілька дитячих новорічних знімків і розповіла, як відзначала свята.

Також Знай.uа писав, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком. Ольга Сумська згадувала про зради в їхньому шлюбі.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще