Популярна українська співачка Ірина Федишин зараз частенько тішить своїх фанатів новими піснями. До того ж зірка встигає ще часто давати інтерв'ю та активно вести свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Крім того, зірка ще чудова мама, господиня та дружина.
Так, у програмі "Сніданок 1+1" Ірина Федишин заговорила про повагу до батьків. Ірина Федишин зізналася, що до своїх батьків звертається виключно на "ви", адже вважає що це є проявом поваги.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Навіть зараз двох своїх синочків Юрчика та Олежика також вчить звертатися до дорослих та батьків на "ви". Проте зазначає, що попри це вона намагається бути подругою для своїх дітей і завжди підтримує їх.

"Інколи чуєш версію, що на "ти" людям простіше, але попри все, я звертаюся до батьків на "ви" для мене це не є якоюсь складністю. Для мене це все є таки момент поваги. Але кожен сам собі вирішує, як йому комфортно. Я перш за все намагаюся бути своїм діткам хорошою мамою-подругою, щоб вони зі мною всім ділилися, але я завжди їм кажу, що до батьків має бути повага", - зазначила Ірина Федишин.

Нагадаємо, що відвертий корсет і латекс: Тіна Кароль показала, якою "гарячою штучкою" може бути

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк здивувала українців зухвалою витівкою в міні-ТОПі: "Поза краба"

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями: "Тепер вам зізнаюся"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще