Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка отримала широку популярність завдяки програмі "Ревізор" досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут теледіва ділиться зі своїми підписниками новими світлинами, корисними порадами або ж подробицями з життя.
Цього разу Ольга Фреймут на своїй сторінці в Instagram у розділі stories похизувалася своїм розкішним образом у сукні довжини міді.

Ольга Фреймут, фото з instagram
Ольга Фреймут, фото з instagram

Зірка оприлюднила фото на якому позує на східцях. Фреймут одягла сукню від всесвітньовідомого французького бренду, доповнила свій образ телеведуча туфлями на високих підборах та розкішними локони.

"Улюблене плаття від chloe", - так підписала Ольга Фреймут оприлюднену світлину.

Для довідки:
Chloe — французький будинок моди, який спеціалізується на випуску одягу прет-а-порте, аксесуарів і парфумерії. Колекції Chloe різноманітні за цілеспрямованістю на покупців різного віку та стилю життя.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала, як "згрішила" через багато років заборони: "Ііноді можна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями: "Тепер вам зізнаюся"

Також, "Знай.uа" писав, що українцям показали шикарний особняк Тіни Кароль під Києвом: скляні стіни і футбольне поле

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще