Відома українська співачка Ірина Федишин досить активна на своїй сторінці в Instagram. До того ж останнім часом зірка також активно веде свою гастрольну діяльність та дає концерти у різноманітних містах України.


Але, Ірина Федишин вирішила присвятити трохи часу своїй родині та дітям і вирушила на прогулянку з молодшим синочком Олегом. Вони разом відправилися у місцевий парк аби позапускати дрон.

Ірина Федишин з сином, фото з instagram
Ірина Федишин з сином, фото з instagram

"Мама повернулася у сім’ю😍 Гуляємо з Олежиком, запускаємо дрон. Він іграшковий і Олежик дуже любить цю іграшку. Це єдине, що його захоплює більше ніж гаджети )) А ви пам’ятаєте історію про дрон Юрчика ( він більш професійний) з яким трапилася пригода в Домінікані?", - написала Ірина Федишин опублікувавши фото з синочком.

Варто зазначити, що під час відпочинку у Домініканській Республіці родина Федишин вирішила зняти мальовничі краєвиди за допомогою дрона старшого сина Юрчика. Але під час польоту сталася неприємна ситуація, дрон втратив зв'язок та приземлився просто у море. Родина намагалася відшукати його, проте марно.