Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну армію шанувальників, тому з задоволенням ділиться зі своїми підписниками новим світлинами чи подробицями з життя в Instagram.
Цього разу популярна телеведуча привітала свою маму з Днем народження, яке вона святкувала напередодні Міжнародного жіночого дня. У своєму привітанні Леся подякувала найдорожчій за те, що вона її мама.

Леся Нікітюк з мамою, фото з instagram
Леся Нікітюк з мамою, фото з instagram

"Мама Кет ❤️❤️❤️ безмежно вдячна Богу, що ти моя мама🥰 З Днем Народження!!!", - таке привітання Леся Нікітюк залишила для своєї мами.

У коментарях під дописом Нікітюк фанати та колеги телезірки приєдналися до привітань.

" З Днем народження, Мамулю! Многая літа! 💐💐👍👍❤️❤️", "Вітаю! Міцного здоров'я!🙌❤️", "З днем народження!", "Вітаємо, мамусю, нашу тьотю Катю, хай здоровою буде, божої ласки та благодаті❤️❤️❤️", "З Днем народження маму Кет", Мої найщиріші вітання!!❤️❤️❤️", - такі привітання залишили фанати Лесі Нікітюк для її мами.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Леся Нікітюк ледь не лишилася без ніг через крокодила і перейшла на мініспідниці: "Більше не соромлюся".

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк загадала шанувальникам тату-загадку

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс