У районному центрі Броди, що у Львівській області, до місцевих в будинки залітають маленькі гості з Червоної книги.

Про це самі містяни розповідають у соціальних мережах. Зокрема, про це на сторінці Facebook-спільноти "Підслухано в Бродах" пише Оксана Кринська-Чорній.

"Ось такий незвичайний надзвичайний виклик у суботній вечір вул. Джерельна, п’ятиповерхівка. Люди, будьте уважні провітрюючи свої оселі, а то раптом і до вас залетить непроханий гість.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Не намагайтесь відловлювати самотужки, пам’ятайте, що сказ це не коронавірус. Від нього ліків немає", - написала жінка.

Ми раніше розповідали про те, що кажани, які прокинулися взимку, мали всі шанси загинути від холоду, якби не родина Наталіїї Журавель, що мешкає у Тернополі. "Чоловік вийшов на сходову клітку, приходить до хати і каже: "Ой, там кажан літає". Ми всі вибігли, а він тут літав-літав і, напевно, перелякався бідний нас, і зачепився за дріт від лампочки", - розповіла Наталя історія одного врятованого життя.

Нагадаємо, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз"

Як повідомляв " Знай.ua", суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"

Знай.ua писав, зоозахисники б'ють на сполох: у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку