Відома українська телеведуча Марічка Падалко та її чоловік, колишній народний депутат України Єгор Соболєв, разом вже багато років. Подружжя виховує трьох спільних дітей і отримує невимовну радість від кожного прожитого разом дня.
Про це повідомляє ТСН.
Пара познайомилася влітку 2004-го року, коли обоє були у шлюбах. Про стосунки навіть не думали, але "Помаранчева революція" змінила все. Саме тоді вони почали бачитися частіше, проте дати волю почуттям так і не наважувалися. Марічка розповіла, що на дні народженні Лілії Подкопаєвої засумувала і зрозуміла, що далі так тривати не може, адже зрозуміла, що у неї є справжні почуття до Єгора Соболева.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

"В той момент я подумала, що не хочу так прожити своє життя – коли ззовні все класно, а всередині – ні", - каже Марічка.

Після численних роздумів закохані розлучилися зі своїми попередніми партнерами та нарешті були разом. Згодом телеведуча дізналася, що вагітна. Той перший позитивний тест на вагітність Марічка береже й досі, а зараз вона вже щаслива мама трьох дітей.

Марічка Падалко з чоловіком, фото: Instagram
Марічка Падалко з чоловіком, фото: Instagram

Зараз весь свій вільний час подружжя проводить із дітьми, але й не забуває про романтичні моменти. Навіть зараз закохані можуть запрошувати один одного на побачення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині кращу освіту безкоштовно: "моїй старшій всього 12".

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай.ua писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси"суворого карантину: "батьки голосно цокаються".