Відома українська телеведуча Марічка Падалко 26 лютого святкує свій день народження. Сьогодні зірці виповнилося 45 років. Це свято Падалко вирішила провести разом зі своїм коханим чоловіком, катаючись на лижах.
Про це Марічка Падалко розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, телеведуча у свій День народження опублікувала фото зі своїм чоловіком Єгором Соболевим. На фото видно, що пара вирішила активно провести цей день, тому взялися за головну зимову розвагу - катання на лижах.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

При цьому Падалко відмітила, що у 45 життя тільки починається, проте ще 5 років тому вона думала зовсім інакше.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

"На цьому місці мусила б бути, напевно, «вражаюча» портретна світлина і змістовний пост про важливу дату - 45 років! Але коли цей день настав, весь пафос захотілося відкласти, хоча б до 50. Бо в 40 здавалося, що життя виходить на фінішну пряму, а зараз - що лише розпочинається. Просто щасливі святкувати сьогодні наш спільний день народження разом з @iegorsoboliev", - написала Марічка Падалко.

Нагадавши, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині кращу освіту безкоштовно: "моїй старшій всього 12". У підписі до знімка Палалко поділилася думками про освіту дітей.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай , Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти. Новий пост на тему Закону про мову, який набув чинності 16 січня, вона опублікувала в Instagram.

Також портал Знай писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси"суворого карантину:"батьки голосно цокаються".