Відома українська співачка Ірина Федишин має багатотисячну аудиторію шанувальників. Тому зірка активно веде свою сторінку в Instagram, де часто тішить підписників новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.
Цього разу Ірина Федишин поділилася з підписниками милим фото зі своїм домашнім улюбленцем. Співачка разом з пухнастиком позують, ловлячи сонячні промені. На одній з фото Федишин ніжно притиснула до тебе котика Сімбу та мило усміхаючись позує на камеру.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Гріємося зі Сімбою на весняному сонечку 🌞🌸 Кажуть, що домашні улюбленці схожі на своїх господарів )) Правду кажуть ?😅", - так підписала світлину Ірина Федишин.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Фанатам Ірини Федишин прийшлася до душі нова світлина зірки, тому вони почали залишати коментарі під опублікованими фото. При цьому користувачі мережі все-таки відмітили схожість співачки з її домашнім улюбленцем.
"Такі милі 😍", "Дві кицюні😍", "Дуже миле фото😍", "Так, правду😍😍Сімбуся та Іруся👏🔥", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото Федишин.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще