25 лютого 2021 року виповнюється 150 років від дня народження славетної письменниці Лесі Українки. У цей день тисячі українців прийнялися вшановувати пам'ять легендарної письменниці.
Так, популярна українська співачка Ірина Федишин на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram опублікувала нову світлину. На фото співачка позує серед засніженої вулиці при цьому тримає у руках купюру у 200 гривень, на якій зображена Леся Українка.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Хто знає, що сьогодні за день?✍️📚 P.s.: підказка на фото) 😉 та у сторіс", - сказано у повідомленні Ірини Федишин.

Щоб вшанувати пам'ять легендарної Лесі Українки, співачка Ірина Федишин долучитися до прочитання творів видатної поетеси. Вона зворушила українців прочитанням вірша Лесі Українки "Конвалія".
Вірш, який обрала знаменитість, відома на весь світ майстриня пера написала 1884 року. Саме під цим твором вперше з’явився псевдонім Леся Українка Лариси Косач-Квітки в журналі "Зоря".

Нагадаємо, Ірина Федишин показала, в чому маленькі діти вже набагато розумніші за неї

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Федишин назавжди відмовилася від "Танців з зірками"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua писав, Ірина Федишин показала образ з шоу "Маска"