Відома українська співачка Ірина Федишин має багатотисячну аудиторію. Тому зірка з задоволенням ділиться зі своїми підписниками новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.
Так, цього разу зірка вирішила розіграти серед своїх фанатів худі з написом "Не розмовляй зі мною" у якому вона брала участь у популярному шоу "Маска".

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

"Конкурс, друзі🙌! Хто серед моїх підписників хоче таке худі «не розмовляй зі мною»😍?! Худі, у якому я брала участь у шоу «Маска» 🔥 Все дуже просто! Бути підписаним на мою сторінку, поставити лайк та залишити комент під цим постом, а саме дати відповідь на питання, як називається пісня у відео?", - зазначила зірка.

Також Ірина Федишин повідомила, що виходить з тривалої відпустки та починає активно гастролювати Україною, тому опублікувала список міст, де буде виступати у березні.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

8 березня - Суми
12 березня - Одеса
13 березня - Миколаїв
14 березня - Херсон
15 березня - Каховка
16 березня - Нова Каховка
18 березня - Трускавець

Нагадаємо, що Настя Каменських з сосискою в роті розкрила головні секрети краси: як дівчинка

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", 45-річна Могилевська посварила українців сміливим відео: "Пережували і виплюнули вже"

Також, "Знай.uа" писав, що 37-річна Оля Полякова погодилася змінити обличчя: "молодше всіх молодих"