У Львові по маршрутах ходить транспорт, в якому можна стати батьками.

Таким спогадом-публікацією на своїй сторінці в Facebook поділився користувач Ілля Поліщук.

Реклама клініки, розміщена ззовні на тролейбусі, обіцяє львів'янам можливість добре виносити вагітність та з комфортом народити дитину. Проте виглядає це так, ніби містянам пропонують ставати батьками просто в салоні тролейбусу.

"Цей тролейбус настільки забитий, що у ньому можна завагітніти", - пожартував автор.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тим часом у Харкові дівчина роздяглася до ночнушки у вагоні метро перед іншими пасажирами. Юна харків'янка вирішила змінити вуличний одяг на піжаму, сидячи між пасажирами у вагоні. Ті не звертали увагу на дивні дії дівчини, і лише зрідка скоса поглядали на неї. Спочатку харків'янка зняла штани, і поклала червоний рушник на коліна. Потім позбулася кофти, продемонструвавши свою легку ночнушку.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська. Комунальники пояснили, що яма утворилася через прорив труби з холодною водою.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.