У Львові останні тижні лютує негода. Область накрили люті морози та сильні снігопади. Міська влада запевняє, що комунальники у посиленому режимі чистять вулиці від снігу. Проте, львів'яни зазначили, що комунальники не виконують своєї роботи.

Про це у спільноті "Львів без заторів" у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Сергій Кантарджян.
Так, львів'янин зазначив, що комунальники надалі не прибирають сніг у місті. Зокрема він опублікував знімки кучугур, які лежать просто у центрі міста.

У Львові комунальники надалі не прибирають сніг. Фото: Сергій Кантарджян
У Львові комунальники надалі не прибирають сніг. Фото: Сергій Кантарджян

“У Львові відкрили нові гірськолижні траси просимо туристів до нової атракції”, – йдеться у повідомленні.

Також за словами місцевого жителя через нерозчищену праву смугу для руху на вулиці Зелена, 11 швидкій допомозі довелося стояти у заторі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому чоловік зазначив, що влада звітує, що вивозить тонни снігу з міста, проте вулиці так і залишаються нерозчищені.

"Богуна Котлярська, звідки львівська влада вивозила тисячі тон снігу запитання", - зазначив він у дописі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Як повідомляв портал "Знай.ua" , під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також "Знай.ua" писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду