Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор". Телеведуча викликає не аби який інтерес у громадськості, тому за її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів.
Саме тому у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували фото Фреймут та її роздуми про думку інших.
Так, Ольга Фреймут відмітила, що не звертає увагу на думку інших, адже всім подобатися неможливо. Куди важливіше те, що ти сам думає про себе і як ти себе почуваєш.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Мені байдуже, що про мене кажуть інші. Мені важливо, що про себе думаю я", - зазначила Фреймут.

На опублікованому фото Фреймут позує серед вулиці при цьому тримаючи на руках песика. Для прогулянки вона обрала пальто чорного кольору, яке вдало підкреслює її струнку фігуру. А щоб підкреслити свою елегантність теледіва одягла туфлі на високих підборах.
Свій образ Ольга Фреймут доповнила повсякденною укладкою та стриманим денним макіяжем.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.