В понеділок, 15 лютого, у Львові відійшов у вічність Михайло Горний - меценат, кандидат історичних наук, президент МПП ВКФ "Гелікон", почесний експрезидент "Львівської Асоціації професійного боксу".

Про це повідомили у Федерації боксу міста Львова на офіційній сторінці в Facebook.

"Боксерська родина міста Львова, сумує! Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родині, друзям і близьким людям Михайловича! Запам’ятаймо Михайла Михайловича добрим і ввічливим, чуйним і дбайливим, вірним і відзивчивим другом, батьком та дідусем!", - написали колеги.

Нагадаємо, форварда аргентинського клубу Годой Крус Сантьяго Гарсія був знайдений мертвим у власному будинку в аргентинському місті Мендоса.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє TyC Sports в Twitter, про смерть футболіста стало відомо 6 лютого.

30-річний гравець аргентинського клуб Сантьяго Гарсія кілька тижнів не виходив на зв'язок, після чого був знайдений мертвим. У поліції не було сумнівів, що гравець наклав на себе руки. Відомо, що Гарсія спостерігався в психіатра.

У прес-службі підтвердили інформацію про смерть футболіста клубу і висловили співчуття рідним і близьким Гарсії.

Раніше ми повідомляли, на Львівщині помер друг Бандери, пройшов війну і сталінські табори.

Як повідомляв "Знай.uа", кращого бомбардира відомого футбольного клубу знайшли мертвим.

Також "Знай.uа" писав, що відомий футболіст помер прямо під час матчу: зупинилося серце.