На популярне телешоу "Голос країни" на 1+1 потрапив талановитий музикант із Львова. Гордій Старух є не лише музикантом, а й скульптором.
Чоловік потрапив до команди тренерки Наді Дорофєєвої.
Так, стало відомо, що на популярний музичний проєкт "Голос країни" 11 сезону прийшов львівський музикант Гордій Старух. Музиканту вдалося успішно пройти етап сліпих прослуховувань.

Гордій Старух, скріншот із відео
Гордій Старух, скріншот із відео

Виконавець виріс у родині скульпторів. Він хоче бути провідником української народної музики. Для "сліпих прослуховувань" Гордій Старух заспівав народну пісню "Дубе" та зіграв на лісній лірі, яку виготовив самостійно.

Гордій Старух, скріншот із відео
Гордій Старух, скріншот із відео

Гордій Старух є не лише музикантом, а й скульптором. Він створює унікальні музичні інструменти, зокрема ліри. Так, у колекції музиканта вже понад пів сотні ексклюзивних інструментів. Вони розійшлись усім світом.

Раніше повідомляли, мами Тіни Кароль і Дана Балана: як виглядають зіркові "теща" і "свекруха".

Як повідомляв портал Знай Арсен Мірзоян показав перше побачення з Тонею Матвієнко: як голубки.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Знай.uа писав, Кароль отримала дорогу шубу з лисицею від незнайомця: "Люблю я тебе".