Відомий український проюсер Юрій Фальоса зізнався, що почуття до співачки Ані Лорак у нього так і не пройшли. Він розповів, що деякий час їх поєднувала тільки робота, а вже згодом між ними виникли почуття та шалена пристрасть.
Про це Фальоса відверто зізнався в інтерв'ю “ЖВЛ” на каналі 1+1.

“Вона перекреслила все моє життя, яке було до цього. Крім роботи, це була божевільна любов. Я думаю, що у мене до цих пір залишилися почуття до неї”, – сказав Фальоса.

Юрій Фальоса , скріншот із відео
Юрій Фальоса , скріншот із відео

Цей роман тривав 12 років, але все скінчилося, коли Лорак пішла до футболіста Сергія Реброва. Таку новину Фальоса пережив дуже тяжко.

“Мені хотілося стрибнути з літака. Я так заздрив, що на світі є така сильна любов, заради якої вона може кинути все і полетіти в Лондон”, – розповідав продюсер про пережиті емоції.

Юрій Фальоса , скріншот із відео
Юрій Фальоса , скріншот із відео

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Щоб легше було впоратися зі своїми нерозділеними почуттями, Юрій Фальоса працював цілодобово. Коли біль трохи вщухла, він відновив роботу з українською артисткою, але ненадовго. Після цього продюсер почав працювати з Мікою Ньютон.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.