Жителі села, яке увійшло до Львівської ОТГ скаржаться на відсутність маршрутки, яка сполучає їх з містом.


Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Варта-1" повідомила львів'янка Наталя Максимів.
Так, жінка зазначила, що у село Зарудці, яке увійшло у Львівську ОТГ вже три дні не їздить маршрутка. Вона зазначила, що спочатку місцеві чиновники говорили, що маршрутка не може проїхати через снігові замети. Проте громада своїми силами розчистила дороги від снігу, а маршрутки все одно немає.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Уривається терпець. Ми громада с. Зарудці яка увійшла у Львівську ОТГ уже ТРИ ДНІ НЕМАЄ МАРШРУТКИ. Спочатку наші чиновники казали не їде автобус, бо не розгорнута дорога, уже своїми силами розгорнули дорогу, далі немає маршрутки.Прошу допомоги", - написала жінка.

Користувачі мережі у коментарях під дописом львів'янки зазначили, що така ж ситуація зараз і у селі Малі Грибовичі, яке також входить до Львівської ОТГ.

Скріншот з фейсбук
Скріншот з фейсбук

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", 13-16 морозу, хуртовини та ожеледиця, українцям заборонять в'їзд до міста через "зимовий" апокаліпсис.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні різко погіршується погода, хуртовина намете майже півметра.