Відома українська телеведуча Марічка Падалко має багатотисячну армію шанувальників. Тому з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах, де ділиться новими світлинами чи подробицями з життя.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

Цього разу Падалко розповіла як стала моделлю на Ukrainian Fashion Week. Телеведуча зізналася, що це сталося завдяки львівській дизайнерці Марії Старчак, саме вона запропонувала Марічці Падалко спробувати себе у ролі моделі.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

"Ярлики можуть бути на речах, а не на людях" - такою є ідея колекції молодої львівської дизайнерки Maria Starchak. Марія запросила мене бути «моделлю» на її показі, де з п’ятнадцяти учасників, професійно ходять подіумом лише п’ять. Всі інші, це люди, які уособлюють стереотипи, що існують в нашому суспільстві - залежно від кольору шкіри, своїх фізичних або інших особливостей. «Інвалід» (бо на візку), «тупа» (бо красива), «жирна» (бо більша за інших), «чорний» (бо пакистанський студент українського ВНЗ), «гей» (бо таким є) - це ті написи на обличчі, які учасники показово стерли під час фінального виходу. Бо перш за все вони - Люди. Люди, які до того ж були талановито вдягнуті Марією Старчак", - написала Падалко.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Марічка Падалко зазначила, що дуже поважає цю дизайнерку, адже в епоху гонитви за новими трендами та новим одягом, вона створила колекцію із вживаного гардероба.