Відома українська актриса Ольга сумська за своє життя мала два шлюби. Вперше вона вийшла заміж у 1987 році. Тоді її обранцем став актор та майстер дубляжу Євген Паперний
Але, їхні стосунки не тривали надто довго. Вже за чотири роки пара розлучилася та у них залишилася спільна донька Антоніна. Але згодом Ольга познайомилася з творчим молодим чоловіком Віталієм Борисюком. Незабаром пара одружилася та живе досі, у подружжя є спільна дитина.
Ольга Сумська і Віталій Борисюк, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська і Віталій Борисюк, instagram.com/olgasumska
Цього року щаслива пара буде святкувати “перлинне” весілля, тобто, 30 років разом. Всі новорічні свята подружжя провело у Карпатах. Зараз Ольга на гастролях разом зі своїм театром. Так нещодавно у Харкові за її участю відбулася вистава “Майстер і Маргарита”.

Ольга Сумська, скріншот
Ольга Сумська, скріншот

Вже повертаючись додому в потязі Ольга Сумська вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками. Так, Сумська вирішила підняти тему родини. Натякнувши, що немає сімей у яких немає проблем.

Ольга Сумська, скріншот
Ольга Сумська, скріншот

“Я б все ж таки посперечалася з класиком щодо того, що всі сім’ї щасливі однаково. Все індивідуально”, – розповіла у сторіс Ольга.

Проте важко сказати, що між акторкою та її чоловіком є якісь проблеми в стосунках. Вони завжди демонструють не аби яку прив'язаність один до одного та просто випромінюють любов. Тим більше, що чоловік Ольги прийшов у саме купе, аби зустріти кохану жінку та допомогти з речами.

Віталій Борисюк, скріншот
Віталій Борисюк, скріншот

При цьому Ольга Сумська зізналася, що на гастролях дуже сумувала за коханим чоловіком, адже їй довелося полишити Віталія самого на довгий час.

Нагадаємо, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська показала свої яблучка, чоловіки ковтають слинки.