Стало відомо про те, що багатодітна сім'я з Волині зліпила п'ятиметрового сніговика. Атмосферні фото розлетілися по мережі.

Таким чином повідомляється, що село засипало снігом, через негоду пропав інтернет, і сім'я вирішила не втрачати час даремно, а зліпити сніговика.

Багатодітна сім'я з села Положеве зліпила біля будинку гігантського сніговика. Його висота 4,6 метрів, що трохи менше, ніж висота двоповерхового будинку. У його створення підійшли професійно, і для того, щоб він простояв якомога довше були використані спресовані блоки снігу.

Сніговик, фото: соціальні мережі
Сніговик, фото: соціальні мережі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Про незвичайний сніговика почали писати місцеві видання. Його зліпила сім'я Ростислава і Наталії Степанюков. У них десять дітей.

Минулого разу сніговик був висотою в три метри, і вони вирішили зробити його ще більше.

Сніговик, фото: соціальні мережі
Сніговик, фото: соціальні мережі

Цікаво, що почали цим займатися після того, як через негоду в селі пропала електрика та інтернет.

Сніговик, фото: соціальні мережі
Сніговик, фото: соціальні мережі

Але, це не найбільший сніговик, якого зліпили в Україні цієї зими. Теж на Волині зліпили сніговика висотою в сім метрів. Ліпили його два дні, а сніг передавали відрами.

Нагадаємо, що калушани вирішили творчо підійти до ліплення сніговиків і перетворили їх на справжні витвори мистецтва. Так, талановиті жителі міста зробили інсталяцію зі снігу по знаменитій казці"Білосніжка і сім гномів".

Як повідомляв портал "Знай" , безбашенні Дніпряни влаштували екстремальні покатушки по ожеледі, замість санок - "Бублик"

Також, "Знай" писав, у Харкові почалися масові " розстріли"