У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював там на будівництві.
Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Варта-1" написав львів'янин Вікторія Гавло.
Так, стало відомо, що у Польщі у місті Кобилка зник Загребельний Роман Степанович, який народився в селі Підбірці Львівської області. Відомо, що чоловік 1981 року народження працював там на будівництві.

Загребельний Роман, фото з фейсбук
Загребельний Роман, фото з фейсбук

Зазначається, що чоловік з серпня 2020 року не виходить на зв'язок. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо.

Загребельний Роман, фото з фейсбук
Загребельний Роман, фото з фейсбук

Уважно придивіться до фото, якщо ви раптом бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це по номеру телефону 380931254563 мама Христина, 380990080668 сестра Юлія. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка. Не будете байдужими.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також Знай писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Останній раз бачили 23 січня 2021 року – дівчина пішла з дому і по теперішній час не повернулася.