Солдат-строковик Збройних сил України влаштував у соцмережі TikTok відеочат, до якого приєдналися терористи "ДНР". Під час цього відеочату він назвав росіян братнім народом.
Про скандальний факт повідомив на своїй сторінці в Facebook колишній український військовослужбовець, ветеран війни на Донбасі Олександр Грамарчук (Грім).
Так, стало відомо, що цей інцидент стався у військовій частині Повітряних сил ЗСУ міста Куп'янськ. Сам же солдат родом зі Славгорода Дніпропетровської області. Як повідомив ветеран війни Олександр Грамарчук, під час спілкування український солдат "злив" ворогові секретну інформацію.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Просто зараз у прямому ефірі солдат строкової служби зливає інформацію противнику. Вранці вже подивитися буде неможливо. Хлопчик розповідає про "братський народ"і" війну олігархів". Розбирайтеся тепер. А ось противник в курсі, коли станцію включають в Куп'янську. Ось, де цінність інфи", - обурився захисник.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям