У центрі Львова аніматор у костюмі міньйона працює під російську музику.

Про це у Facebook розповіла поетеса та громадська діячка Віра Олеш.
Так, жінка розповіла, що у четвер, 21 січня прогулювалася Львовом. Та помітила аніматора у костюмі міньйона, який за гроші пропонував сфотографуватися. Жінка помітила, що аніматор працює під російську музику, тому вирішила зробити йому зауваження.
"Проходжу повз. Лунає дешева попса, навіть ще гірше, ніж попса. Вгадайте, якою мовою? Правильно: мовою агресора! В центрі европейського патріотичного міста! Під носом найдемократичнішої найпатріотичнішої міської ради! Питаю мультперсонаж: – Це ваша музика?
Щось там з-під маски киває головою, що так! У цей момент підскакує особа, дико вишкіряється до мене, що має значити усмішку вперемішку зі зневагою, і питає, що я хочу… Кажу, що хочу знати, чому тут звучить це. І особа, вже з явною агресією починає тицяти в себе пальцем і верещати: – А яка різниця?! Я – корінна львів’янка! Що хочу – те і слухаю! А ти, – (тут палець повертається в мій бік і вже тицяє в мене), – замовляй собі свою музику і слухай, що хочеш!", - пише жінка.

Львів, фото Віра Олеш
Львів, фото Віра Олеш

Львів'янка вирішила пояснити, що центр міста це громадське місце. Тому вдома можна слухати що завгодно, а у центрі міста - ні. Але ці роз'яснення не дали жодного результату, тому жінка заявила, що піде у міську раду, та хай їй пояснять чому аніматор без маски та чи має взагалі дозвіл на діяльність.
"Йду. Особа біжить за мною. Кажу їй, щоб йшли разом. Вона плює на мене (не долетіло!) і – тікає. Перед міськрадою журналістка з оператором збирається брати інтерв’ю в чарівної золотоволоски. Звертаюся до них – нуль на фазу, мене не чують і не бачать", - написала львів'янка.
Варто зазначити, що поетеса написала на аніматора та його подругу заяву у поліцію. Наразі справою займаються правоохоронці.

Скріншот допису