На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.
Про це інформує Червоноградський відділ поліції.
Так, стало відомо, що на Львівщині у місті Червоноград правоохоронці оголосили у розшук безвісти зниклого Андрія Журавля. Відомо, що 33-річний чоловік вийшов з дому 18 січня і відтоді не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон чоловіка відімкнений.

Поліціянти розшукують зниклого жителя Червонограда
Поліціянти розшукують зниклого жителя Червонограда

Особливі прикмети зниклого: зріст 180 см, худорлявої тілобудови, волосся русе, очі голубі. Був одягнутий у чорну куртку, чорну шапку, темні штани та мокасини темно-синього кольору.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж у Червоноградський районний відділ поліції. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка. Не будьте байдужими.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще