Популярна українська співачка Тоня Матвієнко частенько ділиться з армією шанувальників подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Тоня опублікувала тепле сімейне фото. Поки більшість українців проводить Водохреще в Україні та пірнає у крижану воду, сімейство Матвієнко-Мірзоян подалися у теплі краї. Свої зимові канікули родина нині проводить на єгипетському курорті.

"З хрещенням! Купаємося разом", - ось так лаконічно підписала знімок співачка.

скріншот: Instagram Тоні Матвієнко

До слова Арсен Мірзоян у розділі "сторіз" опублікував відео з чуттєвим танцем зі своєю дружиною під час відпочинку. Пара зараз проводить час в Єгипті і публікує різні відео і фото з відпочинку в соцмережах.

На відео можна помітити, як артист танцює з дочкою на плечах на відпочинку в Єгипті. При цьому, пісню на тлі виконує вокаліст групи "ТІК" Віктор Бронюк.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, "Холостячка" Леся Нікітюк оголила розкішні груди в прозорому бюстгальтері: "завжди так виглядаю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських у крихітному бікіні показала, як пустує з Потапом у басейні: дуже апетитно

Також, "Знай.uа" писав, Ольга Сумська виправдалася за конфуз з "мовою" в серці Карпат: "Мене це загартовує"