Багато з нас є ласунами і люблять посмакувати ніжними і смачними десертами. Але, в магазині важко знайти тортик, який припаде до смаку всім, саме тому пропонуємо вам приготуємо ніжним десерт самостійно.
Тортик "Семистаканник" дивує своєю простотою і неймовірним смаком. Він дуже швидко готується, а в підсумку отримуємо ніжний, повітряний і дуже смачний десерт. Цим рецептом поділилися в instagram "legkie_retceptiki".
Інгредієнти:
1 склянка яєць
1 склянка цукру
1 склянка розтопленого маргарину (або вершкового масла)
1 склянка сметани
1 склянка борошна
1 склянка крохмалю
1 склянка сухого молока
Пакетик розпушувача або 1ч. л. соди
Важливо: у чашку об'ємом 200 мл поміщається 4 яйця першої категорії, в стакан об'ємом 250 мл – 5 яєць.

Спосіб приготування:
Для початку розтираємо яйця з цукром, додаємо маргарин і сметану, потім і інші «сухі» компоненти. Тісто по консистенції нагадує млинцеве.
Випікати або в круглій формі 2-3 коржа або одним коржем на великому деку, при температурі 180-185 градусів приблизно 15 хвилин. Потім корж потрібно остудити і розрізати на три частини.
Для крему змішаємо варене згущене молоко, вершкове масло і сир. Формуємо тортик і прикрашаємо зверху візерунком з шоколаду.
Приємного апетиту!

Нагадавши, курячий рулетик з грибами, в гарячому вигляді ще смачніше - пальчики оближеш.

Як повідомляв Знай.ua , "Райське" варення з апельсинів з корицею, любов з першої ложечки.

Також Знай.ua писав, що Французька смакота, як приготувати Кіш-лорен з куркою і грибами.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще