Стало відомо про те, як приготувати бігос в мультиварці. Рецепт володіє феноменальною гнучкістю, і легкий у приготуванні.

Таким чином, повідомляється, що традиційне польське блюдо має багату історію, але, з легкістю впишеться в технологічний прогрес.

Бігос в мультиварці, фото: зі смаком
Бігос в мультиварці, фото: зі смаком

Приготувати його можна і в мультиварці. Завдяки жару звідти, м'ясо буде таким же ніжним, як і сама капуста.

З інгредієнтів вам знадобляться:

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

- Цибуля-2 шт.;

- Капуста білокачанна-800 г;

- Вода-30 мл;

- Сіль, перець мелений, соняшникова олія - за смаком;

- Морква-2 шт.;

- Молочні сосиски-6 шт. ;

- Томатна паста - 2 столові ложки.

Лук потрібно нарізати маленькими кубиками, а моркву натерти на крупній тертці.

У саму каструлю мультиварки налийте масло, і натисніть режим «Жарка». 30 хвилин повинно вистачити для того, щоб обсмажити цибулю до золотистого кольору. Після цього додаєте моркву, і готуєте ще приблизно п'ять хвилин, періодично перемішуючи.

Перевірте чи вистачає масла, і туди ж додаєте сосиски, для обсмажування. Наріжте капусту, присипте її сіллю і гарненько пам'ятайте руками. Вона повинна стати м'якою і дати сік.

Все це додаєте також в мультиварку.

Залишається томатна паста, вода, перець та інші прянощі на смак. Все цього добре заважаємо, і готуємо приблизно півтори години в режимі «Гасіння».

Раніше повідомляли, смачніше хачапурі: рецепт традиційного осетинського пирога.

Як повідомляв Знай, супчик- "трансформер", він же холодець з яловичої рульки, такого ви точно не пробували.

Знай писав, рецепт пікантною капусти по-корейськи: саме те, щоб зняти святкові токсини.