У Львові рятували лисицю, яку знайшли на Тернопільщині. Пізніше виявилося, що тварина хворіла на сказ.

Про це розповів голова правління в еко Zахіст Орест Заліпський у Фейсбуці.

Лисицю привезли до Львова в "Домівку врятованих тварин" з Тернопільщини.

Як розповів Заліпський, того вечора, коли лисиця опинилася в центрі її помістили в ізолятор. Але на жаль, на наступний день, ближче до обіду вона померла.

Згідно з правилами, тіло тварини опакували і відвезли до Львівської обласної ветклініки на розтин. І через кілька днів підтвердилося, що лисиця була хвора на сказ.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Всі подальші наші дії були згідно з інструкцією, а це дезінфекція приміщення, і повторна вакцинація від сказу восьми тварин які в ізоляторі (м'ясоїдних). І продовження їх карантину ще на 15 діб.

Також заради безпеки наших підопічних, всі тварини пройшли позапланову вакцинацію від сказу, (які не мали ніякого контакту з твариною)",- написав Орест Заліпський.

Наступним кроком після виконаних маніпуляцій була вакцинація працівників, які мали контакт з твариною.

Тепер центр 60 днів не прийматиме хижих тварин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Нелюди жорстоко розправилися з маленькою лисичкою: били ногами і душили чоботом

Як повідомляє портал «Знай.иа» У місті під Києвом засікли нахабну руду бестію: почувається як вдома

Також «Знай.иа " писав, що На українських воїнів по-звірячому напали під час служби: вівчарка Діксі стала справжньою героїнею