Відомий український артист та шоумен Михайло Хома, який популярний під псевдонімом Дзідзьо активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут артист часто ділиться новими світлинами, коротенькими відео чи подіями з життя.

Цього разу популярний співак оприлюднив нову світлину та привітав українців з Новим 2021 роком. На фото радісний Дзідзьо позує у чорному костюмі з білою сорочкою, свій образ артист доповнив чорним метеликом.

Фото: Instagram Дзідзьо

Аби підняти новорічний настрій собі та своїм підписникам у руках популярний артист тримає пляшку шампанського.
У новому році Дзідзьо побажав українцям бути здоровими та щасливими, а також щоб все задумане збувалося.

"ДРУЗІ !!!!!!! Вітаю з Новим 2021 🌲 Роком !!!!!!! Бажаю неймовірно-фантастичних і казкових звершень у всіх ваших справах! Будьте здорові і щасливі!!! Ви - мої, а я - Ваш Дзідзьо !!!!!!! ", - так привітав своїх фанатів популярний артист.

Нагадавши, Білик пообіцяла розкрити свою суперсилу: "чи Страшно мені за майбутнє?"

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катя Осадча показала, чим порадує Горбунова на Новий Рік: "Королева!"

Також, "Знай.uа" писав, нестримна Ані Лорак притулилася до молодого красеня з улесливими словами: "перейшов на..."