У свої 15 років Віталій Пилипчук для своїх менших братиків та сестричок став і нянькою, і татком. Хлопець з багатодітної родини, де мати вдова самотужки виховує 5 дітей.

Про це повідомляє UA: Перший.

"Мені здається, що він мене часом жаліє, тому що він знає настільки нам було важко пережити це все. То він мене підтримує завжди" - розповідає мама хлопчика Ірина П'ясцева.

Скріншот із відео


Віталій зізнався, що окрім роботи по дому й у нього вистачає часу на улюблені справи. Хлопець захоплюється автомобілями та грою на гітарі. Журналісти вирішили зробити подарунок хлопцеві перед новим роком та організували йому майстер-клас з гри на гітарі від його улюбленого музиканта - фронтмена гурту "Мотор'роллла" Сергія Присяжного.

Скріншот із відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Окрім цього своїми знаннями та навичками з юнаком поділився слюсар по ремонту автомобілів Олег Яковенко. Хлопець не тільки з захопленням розглядав автівки, а навіть спробував себе у ролі водія.

Скріншот із відео

Нагадаємо, Знай писав, що франківчанка з ампутованими ногами змушена переповзати через дорогу, щоб купити хліб.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Нещодавно Знай передавав, що багатодітна мати із Запоріжжя втратила документи і зазнала цькування з боку городян.