Ускладнення коронавірусу прикували до ліжка відомого артиста Левка Дурка.

Про це повідомляє «Цинічний Львів»
Так, стало відомо, зо через ускладнення коронавірусу заслужений артист України Леонтій Бебешко, більш відомий за сценічним ім’ям Левко Дурко опинився у скрутній ситуації. Зараз Він потребує допомоги.

Левко Дурко Фото: Цинічний Львів

“Допоможіть врятувати улюбленого артиста Левка Бебешка (сценічне ім’я ЛЕВКО ДУРКО)! Ускладнення після коронавірусу вклали знову його у лікарняне ліжко. Ситуація критична. Потрібна матеріальна допомога. Збір коштів організували стрийські друзі та БФ «Рідня». Скринька знаходиться у магазині «Технолюкс» (м. Стрий, вул. Ю. Липи,6)”, – зазначено у повідомленні.

Варто зазначити, що 71-річний Леонтій Бебешко зі Стрия перехворів на коронавірус, однак згодом застудився, через що виникли ускладнення.
Ще у далекому 1989 році Леонтій несподівано для себе самого почав складати веселі тексти. Дебютна пісня "Їду в Югославію", записана разом з братом, відразу стала хітом. Він і досі пише оптимістичні тексти, за 30 років творчості їх зібралося понад 300. Пісні Левка Дурка співали й інші виконавці — Віктор Морозов, Ірчик зі Львова, Віталій Сачок.

Скріншот

Нагадаємо, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай.ua писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.