Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яку всі знають по програмі "Ревізор" та "Інспектор Фреймут" часто ділиться своїми думками та порадами.
Телезірка, яка нещодавно брала участь у популярному шоу "Танці з зірками" має величезну фан-базу, яка її любить та невпинно стежить за її життям.
Так, на одній з фан-сторінок нещодавно опублікували одну з влучних цитат Ольги Фреймут. Зірка торкнулася теми народження дітей.

Іnstagram freimuteam

Фреймут зізналася, що у будь-якій ситуації вона знала, що буде народжувати, адже діти це невимовне щастя. Також зірка зазначила, що діти завжди її стимулювати більше розвиватися заробляти та швидше йти до мети.

"Коли виникає питання: народжувати чи не народжувати – звичайно народжувати. Мої діти мене спонукали бути собою і заробляти, і бути тією, якою я зараз себе почуваю!", - заявила Фреймут.

Нагадаємо, що окрилена Полякова потрапила в неприємності з Дзідзьо

Як повідомляв портал "Знай.uа", пишний бюст Соні Плакидюк змусив фанаток понервувати у фіналі " СТМПУ"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський зазіхнув довгим язичком на лаври Насті Каменських